Bildflätan

Vi gör apmasker så ni får bokstaven R. Lycka till!  
Hejsan! 

Här kommer vårt svar. Vi fick bokstaven P från er. Den här veckan har vi åkt pulka. Det är roligt att vi äntligen har snö 🙂

Ni får bokstaven A. Lycka till! 

Med vänlig hälsning,
Hajen 

  

Brattåsskolan har byggt en stor Koja och ni får bokstaven A.

IMG_1247IMG_1246

Hej Brattåsskolan!
Tack för leken, den leken ska vi oxå leka. Vi fick bokstaven S av er och många på Hajen gillar att spela schack! Nu får ni bokstaven K av oss 😊 Lycka till!

schack

Tack Lackarebäcksskolan för att ni skickade en bild på er bildfläta! Här är vi när vi ska leka Elden är lös. Alla deltagare ska ha en stol förutom en som står i ringen och går runt och frågar kan jag få låna lite eld och då kan man säja nej eller elden är lös. Och om man säjer elden är lös, då ska alla byta platser och man kan byta plats genom att få ögon kontakt. Eran bokstav blir S. lycka till.

Hej Brattåsskolan!

Tack för bilden 😀 xD
Tack för bokstaven L. Här är vårt svar, vi lekte i gymnastiksalen. Vi körde leken spökboll, det var skoj! Er bokstav blir E. Lycka till!

lekte

Kul att ni vill vara med på en ny omgång av Bildflätan. Vi börjar med spela fotboll. Fotboll är en aktivitet som många gärna spelar ofta här på Brattåsskolan. Vi är mycket stolta över vår konstgräsplan som vi har på skolgården. Nu är det er tur att komma på en aktivitet som börjar på bokstaven L. Lycka till!

IMG_1298

Vi tackar Ersmarksklubben för en kul termin! Hoppas att ni vill fortsätta samarbeta till hösten. Det har varit både kul och lärorikt för oss på Brattåsskolan. Vi säger tack och hej med Sommarlov!

bild-38

Ermarksklubben Spelade Spel på Skolavslutningen.

bild2

Vi spelade Rundpingis 

295b4bc86add0f2b649c6b160783cdb4

Ersmarksklubben gjorde Våfflor på våffeldagen. Nu är det vår tur på bokstaven R.

IMG_1379

IMG_1382

GUSTAV gör en serietidning Ordet är: Gustav.

IMG_6514

Här är GUSTAV 

IMG_6515

IMG_6516

DATADAG

IMG_0797

Idag började vi samarbetet med Ersmarksfritidsklubb i Umeå. Vi kommer tillsammans att bilda en bildfläta av bilder från verksamheten. Kul förslag från Umeå, som vi givetvis nappade på.

Vi började med ordet FRITIDSRÅD

Idag på fritidsrådet pratade vi om att göra en ordfläta tillsammas med er på Ersmarksklubben. Vi tycker att det är en bra idé att samarbeta med er. Vi hoppas att få lära oss nya saker

bild-36

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *